Adresă: Str. Sf. Spiridon, nr. 13, mun. Galaţi, cod 800478; telefon 0746.031214

Responsabil: dl Robert Tiber

Înfiinţat în anul 2008, în cadrul parohiei „Sf. Spiridon“ - Galati, în incinta vechii case parohiale, cabinetul medical „Sf. Spiridon şi Sf. Irina“ oferă gratuit, prin personalul medical voluntar, tratamente de fizioterapie şi de medicină generală pentru enoriaşii în vârstă, cu venituri reduse.

Centrul medical de tratament antireumatic a fost dotat cu aparatura obţinută printr-un contract de donaţie din partea A.C. Expert Med Centrul Medical Irina S.R.L., către Parohia Sfântul Spiridon.

Aparatura este însoţită de Certificatul de înregistrare de la Ministerul Sănătăţiii, precum şi de Certificatul de garanţie eliberat de furnizor.

Pentru buna funcţionare a cabinetului au fost obţinute toate avizele si atestările necesare, serviciile medicale fiind acordate începând cu luna septembrie 2009.

Personalul care deserveşte cabinetul de tratament este format din două persoane, un medic primar specialist în reumatologie-fizioterapie şi o asistentă medicală.

În prezent cabinetul oferă consultaţii unui număr de 65 de pacienţi pe trimestru. Fiecare pacient beneficiază de o consultaţie pentru stabilirea diagnosticului şi tratamentului, precum şi de un pachet de proceduri specifice, desfăşurate pe parcursul a două săptămâni.

Cantine sociale