În cadrul manifestărilor dedicate sărbătorilor Sfântului Apostol Andrei, ocrotitorul Seminarului Teologic din Galați, la Teatrul "Nae Leonard" a avut loc concertul de muzică bisericească: „Toată suflarea să laude pe Domnul!“, cu participarea corurilor Seminarului Teologic „Sfântul Apostol Andrei“, a Liceului de Artă „Dimitrie Cuclin“, a Departamentului teologic al Facultăţii de Istorie, Filosofie şi Teologie din Galaţi şi ale altor seminare teologice din ţară.

Sala teatrului a fost arhiplină, mulți din cei prezenți asistând în picioare.

La concert a fost prezent Înaltpreasfințitul Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, Înalpreasfințitul Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, preoți, diaconi, elevi, studenți, copii împreună cu părinții lor.
Corurile care s-au perindat pe scena au intonat cântări bisericeși, colinde și căntări din repertoriul tradițional al poporului român. La final Înaltpreasfințitul Părinte Casian a oferit diplome de felicitare dirijorilor acest grupuri muzicale.

Concertul este la a 10-a ediție și anul acesta tinerii elevi de la seminariile din tară au realizat și o expoziție de icoane cu titlul: "Icoana, chipul omului îndumnezeit" ce putea fi vizionată în holul Teatrului "Nae Leonard".

Cantine sociale