Sâmbătă, 24 iulie 2021, alți 20 de copii din grupul catehetic „Hristos împărtășit copiilor“ de la parohia Oancea din județul Brăila, coordonați de preotul paroh Neculai Voineag, au avut bucuria de a vizita câteva obiective de interes general din municipiul Brăila, printre care biserica „Buna Vestire“, faleza Dunării precum și Așezământul social-filantropic „Sf. Mc. Pantelimon“ - Lacu Sărat.

La Așezământul eparhial de la Lacu Sărat, copiii participanți la acest program s-au rugat în capela „Sf. Pantelimon“, au servit masa de prânz, au primit dulciuri, s-au jucat și au rămas foarte încântați de modul în care au petrecut aceasta minunată zi.

Această activitate face parte din programul de tabere pentru copii, desfăşurat cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Casian, prin care, potrivit unor planificări, tinerii de la parohiile din Eparhia Dunării de Jos beneficiază gratuit de câte o zi de relaxare și recreere cu jocuri și daruri oferite atât la Centrul Socio-Medical „Sf. Mc. Pantelimon“ din stațiunea Lacu Sărat, județul Brăila, cât și la alte centre sociale parohiale, manăstiri și biserici.

Pr. Rareș Bucur

Cantine sociale