Marți, 17 august, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Casian, Arhiepiscopul al Dunării de Jos, 40 de copii din Parohiile Frumușița și Tămăoani, împreună cu preoții parohi din cele două localităţi gălăţene, au participat la o tabără organizată în cadrul programului eparhial de tabere pentru copii şi tineri desfășurat în această vară în Arhiepiscopia Dunării de Jos.

Programul a început cu rostirea rugăciunilor de dimineață în biserica „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe și Adormirea Maicii Domnului“ din comuna Frumușița și a continuat cu vizitarea parcului frumos amenajat în curtea bisericii, precum și a Așezământului multifuncțional „Sf. Ioan Gură de Aur“ din cadrul acestei comunităţi parohiale.

După micul dejun oferit în cadrul așezământului parohial, copiii au mers la Centrul de Agrement din localitatea Frumușița, unde, în spațiu natural şi generos al acestei baze cu specific pescăresc, au fost implicați în mai multe activități sportive, jocuri recreative, concursuri tematice, sub îndrumarea și atenta supravegherea a celor doi preoți parohi.

La final, toți copiii participanți au servit masa în Cadrul Centrului de Agrement, întorcându-se acasă cu bucurie, după o zi cu totul reușită, în care au socializat, şi-au făcut noi prieteni și au reuşit să se desprindă de aparatura electronică care de nenumărate ori îi ţine preocupaţi şi le răpeşte foarte mult timp.

Pr. Rareș Bucur

Cantine sociale