În ziua de 21 iunie 2012, a avut loc festivitatea de premiere şi serbarea de sfârşit de an şcolar a elevilor Seminarului Teologic „Sfântul Apostol Andrei“.

Programul a debutat cu săvârşirea Sfintei Liturghii în capela seminarului andreian la care a participat şi Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Casian Crăciun al Dunării de Jos, alături de părinţii elevilor seminarişti şi cadrele didactice ale acestei instituţii de învăţământ.

La finalul Sfintei Liturghii, la troiţa de sub teii din grădina seminarului, o parte din tinerii elevi au susţinut un miniconcert în care au fost interpretate piese din repertoriul clasic de muzică bisericească psaltică şi corală.

La finalul manifestării, chiriarhul locului a binecuvântat elevii seminarişti şi profesorii acestora pentru frumoasele roade ale activităţii din anul şcolar 2011-2012 şi a oferit celor mai buni dintre elevi cuvenitele diplome şi premii constând în cărţi de zidire sufletească.

Programul s-a încheiat cu săvârşirea unei rugăciuni de mulţumire de către chiriarhul Dunării de Jos, în prezenţa elevilor seminarişti şi a părinţilor lor, precum şi a cadrelor didactice.

Cantine sociale